Chef's Choice
Een assorti van heerlijke smaken

Soms is kiezen heel moeilijk, dat begrijpen wij ook wel. Vooral als er zoveel lekkere smaken zijn. Daar hebben wij de oplossing voor. 

Onze Chef's Choice bestaat uit een assorti van overheerlijke brownies. Zelfs uit brownies die we niet in ons assortiment hebben zoals deze heerlijke brownies met pistache.

Tip: een medium bestellen met twee keer de Chef's Choice erin, dan heb je van alles twee, zodat je nog beter kan proeven!

Prijs: 10.25
Deze wil ik! Alle brownies!

Meer informatie over onze Chef's Choice

Wat zit er in?

Suiker, eieren, ongezoete, niet-gealkaliseerde cacao, roomboter, biologische tarwebloem, Calllebaut chocolade (53,7%) (cacaomassa, suiker,cacaoboter, sojalecithine, vanille aroma

Kwaliteitsgarantie

Wij streven uiteraard om de brownies te leveren op basis van 100% kwaliteit. Daarom werken wij alleen maar met de beste (Fairtrade) producten en bakken wij in een hygienische omgeving. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@thebrowniebakery.nl 

Bezorgen en levertijd

Wij verzenden met brievenbuspost van PostNL. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn want de brownies vallen gewoon in de brievenbus. Kunnen er huisdieren bij de post? Informeer de ontvanger dan van tevoren. 

Hou bij het kiezen van een verzenddatum rekening met het feit dat PostNl helaas niet 100% kan garanderen dat de bestelling ook de volgende dag geleverd is.