Geboorte Brownie Jongen
Geboorte Brownie Jongen

Verras de kersverse ouders eens op een super originele manier met deze Geboorte Brownies. 

De basis van deze Geboorte Brownie is een Original Brownie, die is voorzien van een extra topping van pure chocolade, witte suikervoetjes en blauw/witte muisjes. 

Voor een tastbare herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis doen wij er ook nog eens een blauw baby-gelukspoppetje bij. 

De overheerlijke Brownies worden tenslotte mooi verpakt in blauw papier en voorzien van een mooie sticker!

Dit is nog eens een bijzondere manier om te feliciteren. Wedden dat uw verrassing zeer gewaardeerd wordt!

Prijs: 9.00
Deze wil ik! Alle brownies!

Meer informatie over onze Geboorte Brownie Jongen

Wat zit er in?

Biologische suiker met EKO-keurmerk, eieren van eigen kippen of vrije uitloop eieren (code 1), ongezoete, niet-gealkaliseerde cacao, ongezouten roomboter, biologische tarwebloem, Calllebaut chocolade (53,7%) (cacaomassa, suiker,cacaoboter, sojalecithine, natuurlijk vanille aroma, smeltchocola, suikervoetjes.

Suiker, eieren, ongezoete, niet-gealkaliseerde cacao, roomboter, biologische tarwebloem, Calllebaut chocolade (53,7%) (cacaomassa, suiker,cacaoboter, sojalecithine, vanille aroma

Kwaliteitsgarantie

Wij streven uiteraard om de brownies te leveren op basis van 100% kwaliteit. Daarom werken wij alleen maar met de beste (Fairtrade) producten en bakken wij in een hygienische omgeving. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@thebrowniebakery.nl 

Bezorgen en levertijd

Wij verzenden met brievenbuspost van PostNL. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn want de brownies vallen gewoon in de brievenbus. Kunnen er huisdieren bij de post? Informeer de ontvanger dan van tevoren. 

Hou bij het kiezen van een verzenddatum rekening met het feit dat PostNl helaas niet 100% kan garanderen dat de bestelling ook de volgende dag geleverd is.