Kerstboom brownie
Kerstboom brownie

Kerstboom brownie

Tijdens de kerst is het belangrijk om een terugblik te werpen op het afgelopen jaar. Welke nieuwe contacten heeft u opgedaan waar u dankbaar voor bent? Welke bestaande contacten hebben u weten te verrassen? Het is belangrijk om tijdens de feestdagen te laten zien dat we dankbaar zijn voor de mensen die veel voor ons betekenen en waar we van houden: dankbaarheid gaat door de maag :p

Dit jaar hebben we iets speciaals bedacht! Een brownie met een kerstboom van witte chocolade en pistache.
Heerlijk tijdens de kerstdagen bij de koffie of als dessert van het kerstdiner met vrienden en familie. 

 

Prijs: 10.50
Deze wil ik! Alle brownies!

Meer informatie over onze Kerstboom brownie

Wat zit er in?

Suiker, eieren, ongezoete, niet-gealkaliseerde cacao, roomboter, biologische tarwebloem, Calllebaut chocolade (53,7%) (cacaomassa, suiker,cacaoboter, sojalecithine, vanille aroma

Kwaliteitsgarantie

Wij streven uiteraard om de brownies te leveren op basis van 100% kwaliteit. Daarom werken wij alleen maar met de beste (Fairtrade) producten en bakken wij in een hygienische omgeving. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@thebrowniebakery.nl 

Bezorgen en levertijd

Wij verzenden met brievenbuspost van PostNL. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn want de brownies vallen gewoon in de brievenbus. Kunnen er huisdieren bij de post? Informeer de ontvanger dan van tevoren. 

Hou bij het kiezen van een verzenddatum rekening met het feit dat PostNl helaas niet 100% kan garanderen dat de bestelling ook de volgende dag geleverd is.