Brownies als relatiegeschenk

The Brownie Bakery is dé online Brownie winkel waar u makkelijk & snel de heerlijkste Brownies kunt bestellen, versturen en laten bezorgen. Wij bieden dé oplossing voor de zakelijke markt. Verras uw collega’s, gepensioneerden of zakelijke relaties met heerlijke Brownies. Bij afname van 50 stuks of meer tegelijk, voorzien wij de verpakking van uw (full color) logo en doen wij er een kaartje bij voorzien van uw boodschap. Aan de Brownies zelf doen wij niks, die blijven gewoon net zo lekker als u van ons gewend bent. 

Wij garanderen een snelle bezorgservice in heel Nederland.

Zoekt u een echt origineel relatiegeschenk? Overheerlijke (fairtrade) brownies in een mooie verpakking worden altijd zeer gewaardeerd. Heerlijk vers, gedeeltelijk biologisch en origineel. Uw relaties zullen genieten en er nog lang over napraten!

Verjaardagsservice

Wilt u uw werknemers, gepensioneerden of zakenrelaties eens echt verrassen op hun verjaardag? Aan de hand van een door u verstrekte kalender, zullen wij iedereen op zijn/haar verjaardag namens u heerlijk brownies sturen met een felicitatiekaart. Op de dag van verzending ontvangt u van ons een bevestiging. Zo heeft u ook een goed overzicht. Facturatie gebeurt per maand of kwartaal.

Per factuur betalen

Wij kunnen ons voorstellen dat u als bedrijf niet met Ideal wilt betalen maar door middel van een factuur. Dat kan. In plaats van bestellen in onze webshop kunt u ons een mailtje sturen met uw wensen. Vervolgens ontvangt u van ons gewoon een factuur.

Vanaf afname van 20 doosjes, kunnen wij voor u een offerte op maat maken. De mogelijkheden zijn legio. Mail naar info@thebrowniebakery.nl

Eigen verpakking

Uw logo op onze verpakking. 
Met een verpakking voorzien van uw eigen logo heeft u een heel verrassend en veelzeggend relatiegeschenk. Dat is al mogelijk vanaf 50 dozen (van hetzelfde formaat).

Eigen brownie

Zijn er specifieke ingrediënten die passen bij uw bedrijf? Wij vinden het leuk om speciaal voor u een bedrijfsbrownie te ontwikkelen. Dat is mogelijk bij afname vanaf 200 dozen.

Wat uw wensen ook zijn, we horen het graag. Mail of bel ons voor alle mogelijkheden of een offerte.