Brownies als relatiegeschenk

The Brownie Bakery is dé online Brownie winkel waar u makkelijk & snel de heerlijkste Brownies kunt bestellen, versturen en laten bezorgen. Wij bieden dé oplossing voor de zakelijke markt. Verras uw collega’s, gepensioneerden of zakelijke relaties met heerlijke Brownies. Bij afname van 50 stuks of meer tegelijk, voorzien wij de verpakking van uw (full color) logo en doen wij er een kaartje bij voorzien van uw boodschap. Aan de Brownies zelf doen wij niks, die blijven gewoon net zo lekker als u van ons gewend bent. 

Wij garanderen een snelle bezorgservice in heel Nederland.

Zoekt u een echt origineel relatiegeschenk? Overheerlijke (fairtrade) brownies in een mooie verpakking worden altijd zeer gewaardeerd. Heerlijk vers, gedeeltelijk biologisch en origineel. Uw relaties zullen genieten en er nog lang over napraten!

Verjaardagsservice

Wilt u uw werknemers, gepensioneerden of zakenrelaties eens echt verrassen op hun verjaardag? Aan de hand van een door u verstrekte kalender, zullen wij iedereen op zijn/haar verjaardag namens u heerlijk brownies sturen met een felicitatiekaart. Op de dag van verzending ontvangt u van ons een bevestiging. Zo heeft u ook een goed overzicht. Facturatie gebeurt per maand of kwartaal.

Per factuur betalen

Wij kunnen ons voorstellen dat u als bedrijf niet met Ideal wilt betalen maar door middel van een factuur. Dat kan. In plaats van bestellen in onze webshop kunt u ons een mailtje sturen met uw wensen. Vervolgens ontvangt u van ons gewoon een factuur.

Vanaf afname van 20 doosjes, kunnen wij voor u een offerte op maat maken. De mogelijkheden zijn legio. Mail naar info@thebrowniebakery.nl

Eigen verpakking

Uw logo op onze verpakking. 
Met een verpakking voorzien van uw eigen logo heeft u een heel verrassend en veelzeggend relatiegeschenk. Dat is al mogelijk vanaf 50 dozen (van hetzelfde formaat).

Eigen brownie

Zijn er specifieke ingrediënten die passen bij uw bedrijf? Wij vinden het leuk om speciaal voor u een bedrijfsbrownie te ontwikkelen. Dat is mogelijk bij afname vanaf 200 dozen.

Wat uw wensen ook zijn, we horen het graag. Mail of bel ons voor alle mogelijkheden of een offerte.

 

Sinterklaas brownies

Het sinterklaasfeest blijft een leuke traditie! Samen komen en genieten van een avond vol leuke pakjes en gezelligheid. Waarom zou je alleen je familie en vrienden in de watten leggen, als je ook een blijk van waardering kunt geven aan je collega's of zakenrelaties? Wij hebben hier een ontzettend leuke brownie letter voor ontworpen. Dus niet de standaard chocolade letter die je elk jaar krijgt, maar een keer een heerlijke fairtrade brownie in de vorm van een chocolade letter! 

Kerst relatiegeschenken

Tijdens de kerst is het belangrijk om een terugblik te werpen op het afgelopen jaar. Welke nieuwe contacten heeft u opgedaan waar u dankbaar voor bent? Welke bestaande contacten hebben u weten te verrassen? Het is belangrijk om tijdens de feestdagen te laten zien dat we dankbaar zijn voor de mensen waar we mee mogen samenwerken en laten we eerlijk zijn: dankbaarheid gaat door de maag :) Stuur uw relaties een heerlijk doosje brownies per post met een persoonlijk bericht.
Maak het nog persoonlijker door de brownies zelf af te leveren! 

We hebben dit jaar twee varianten;
1. De brownie die wij per post voor uw versturen, met een persoonlijk bericht. Hierbij hoeft u alleen een adressenbestand en een persoonlijk bericht aan te leveren. 
2. Wij bezorgen de brownies naar uw bedrijf waarbij u de brownies zelf kunt uitdelen (hiervoor hebben we de kerststerbrownie en de kerstboombrownie)

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via: 0657582441 of via info@thebrowniebakery.nl