Wie houdt er nou niet van brownies?

Brownies kunnen altijd gegeten worden, van zomer tot winter, als troost of bij een feestje. Als quilty-pleasure om jezelf te verwennen of gewoon zomaar, omdat brownies gewoon ongelooflijk lekker zijn! 
Het concept van de The Brownie Bakery is simpel: wij bakken heerlijke brownies en versturen ze (als het kan dezelfde dag nog!) per post.
Nu kunt u de brownies voor uzelf bestellen, maar nog leuker is om iemand per post met deze zalige brownies te verrassen. U geeft het afleveradres door en eventueel de tekst als u er een kaartje voor de ontvanger bij wilt en wij doen de rest. Wat een smakelijke verrassing! Leuk voor een verjaardag, een collega die in het zonnetje gezet mag worden, iemand die je wil verassen, je Valentijn, etc.

Er zijn verschillende soorten brownies waar je uit kunt kiezen. Elke maand hebben wij ook een Brownie van de Maand. U bestelt de lekkerste brownies gewoon per post. Wij versturen ze in een verpakking die door de brievenbus kan, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn! Dat is nog eens leuke post! Ons standaard assortiment bestaat uit zes overheerlijke brownies. Na bakken, bakken en nog eens bakken is het ons (vinden wij) gelukt om onze recepten te perfectioneren. 

Houdt u er alstublieft rekening mee dat onze producten niet glutenvrij of lactosevrij zijn en sporen van noten kunnen bevatten. 

Wij leveren ook brownies voor feesten en partijen. Voor meer informatie hierover kunt u een mail sturen naar info@thebrowniebakery.nl 

Verras iemand met overheerlijke brownie post, of verwen u zelf!