Hoe worden deze ongelooflijk lekkere brownies gemaakt?

Elke brownie is met veel liefde met de hand gemaakt. Wij maken alleen gebruik van de beste (fairtrade) ingredienten, zoals bijvoorbeeld eieren van onze eigen kippen en fairtrade chocolade en cacao.

Wat zit er in deze brownies?

Biologische suiker met EKO-keurmerk, eieren van eigen kippen of vrije uitloop eieren (code 1), ongezoete, niet-gealkaliseerde cacao, ongezouten roomboter, biologische bloem, Calllebaut Fairtrade chocolade callets, walnoten, Funcakes chocolade drops wit

Leveren jullie ook aan speciale events en bruiloften?

Jazeker, wat voor feestje of gebeurtenis u ook heeft, wij leveren op bestelling onze overheerlijke brownies. En wilt u iets bijzonders? Een brownie die niet standaard in ons assortiment zit. Ook dat kan. Kijk voor meer informatie bij Speciale Bestelling of stuur ons een mail via info@thebrowniebakery.nl Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Is er een minimaal order aantal voor brownies?

Nee, er is geen minimaal order aantal. U kunt gewoon per doosje bestellen.

Hoe lang zijn de brownies houdbaar?

De houdbaarheidsdatum genoemd aan de binnenkant van de verpakking is een tenminste-houdbaar-tot-datum. De brownies zijn een vier dagen buiten de koelkast houdbaar. In de koelkast is de houdbaarheid zeven dagen. Invriezen wordt niet aanbevolen.

Kan ik de brownies online bestellen en laten bezorgen?

Jazeker! Dat is in feite het principe van The Brownie Bakery. U kunt onze overheerlijke brownies online bestellen en laten bezorgen. Waar en wanneer u maar wil. Wij verpakken de brownies in een doos die door de brievenbus past. Dat is handig. Zo hoeft er niemand thuis te zijn. De brownies worden met de reguliere post bezorgd en de verrassing is des te groter bij thuiskomst! Bovendien blijven de verzendkosten op deze manier laag.

Zijn de brownies gluten vrij, lactose vrij, suiker vrij?

Nee, (helaas) niet. Onze brownies bevatten suikers, die wij momenteel nog niet kunnen vervangen voor andere zoetstoffen, zonder afbreuk te doen aan de smaak of texture van de brownie. Al onze brownies kunnen sporen van (wal)noten bevatten. Wij werken zo veel mogelijk met biologische ingredienten.

Wij zijn echter hard aan het werk om u binnenkort wel een veganistische, glutenvrije, vrij van geraffineerde suikers, zuivelvrije brownie te kunnen aanbieden. Deze brownie zal naast heel gezond, ook nog eens overheerlijk smaken!

Hoe groot zijn de brownies?

Onze small verpakking is 10 x 15 cm (A6 formaat). In deze verpakking gaan 6 brownies van 1 smaak. Bij de medium verpakking (A5 formaat) kunt u kiezen uit 2 smaken, totaal 12 brownies en in onze Large verpakking (A4) passen maar liefst 24 overheerlijke brownies, verdeeld in maximaal 4 smaken. 

Levert The Brownie Bakery ook aan het MKB en Horeca?

Naast onze online shop voor consumenten om hun brownies online te bestellen, leveren wij ook aan het MKB. Meer informative hierover vindt u bij  Brownies voor Bedrijven. Daarnaast leveren wij ook graag aan Horeca ondernemingen. Heeft u een restaurant, lunchroom, eetcafe of iets dergelijks en u wilt graag onze heerlijke brownies op het menu hebben staan, dat kan. Stuur een mail naar info@thebrowniebakery.nl met uw wensen en wij maken voor u een offerte op maat.