Over ons

Wij zijn begonnen als een kleine bakkerij (Bake my Day) in de stad Groningen die heerlijke cupcakes, brownies en taarten to go maakt. Na een tijdje leek het ons een super goed idee om die brownies ook te versturen door het hele land! Om niet alles zelf uit te hoeven vinden, hebben wij toen The Brownie Bakery overgenomen van Pascal. Zij maakte namelijk ontzettend lekkere brownies en verpakte het ook nog eens erg smaakvol.

Wij hebben een aantal brownies aan het assortiment toegevoegd die bij ons hard liepen (7layer bar, redvelvet bar, brownie walnoot karamel) en dat beviel direct goed!

Ondertussen hebben we in 2021 alles in een fris nieuw jasje gestoken en het logo en de huisstijl helemaal aangepast!

Mocht je in Groningen wonen en onze brownies een keer willen proeven zonder te wachten op de post, dan ben je zeker welkom in onze zaak aan de nieuwe ebbingestraat. Neem dan direct een redvelvet cupcake mee als je er toch bent!

Groet, Brechtje
Image

Personeel

Brechtje

Een creatieve ondernemer met passie voor het creëren van de mooiste baksels! Sinds 2018 is Brechtje de trotse eigenaar van The Brownie Bakery, met recht dé browniebakkerij van Groningen. Ze bakt er de heerlijkste brownies en zorgt ervoor dat deze prachtig verpakt en puntgaaf bij de klant terechtkomen. Intussen komen uit haar andere bedrijf, Bake My Day, de geweldigste taarten tevoorschijn. Daarnaast is ze constant bezig met het vernieuwen en verbeteren van de beste recepten.

Marleen

Bakken vond Marleen altijd al leuk, maar toen ze hier zo’n 5 jaar geleden haar bijbaan van kon maken, was er helemaal geen houden meer aan. Ze loopt dan ook het langst van iedereen met ons mee. Vanaf haar 14e staat ze iedere zaterdag klaar voor klanten die een bestelling komen ophalen en bezoekers die, gelokt door al die heerlijke geuren, even komen snuffelen. Ze bakt en verpakt de hele dag de heerlijkste brownies! Tegenwoordig combineert ze deze leuke bijbaan met haar studie Ergotherapie.

Denice

Denice begon oorspronkelijk als stagiaire, maar vond het zo leuk dat ze is blijven plakken! Na het afronden van haar opleiding Human Technology heeft ze zich verdiept in het bakken van de meest verrukkelijke brownies. Dit doet zij met veel plezier maar liefst vier dagen in de week. Op de dagen dat ze niet bakt, doet ze het liefst aan inlineskaten en afspreken met vrienden.

Sophie

Onze brownies moeten natuurlijk wel gezien worden! Sophie zorgt voor de communicatie van The Brownie Bakery en is onze nieuwste aanwinst. Op social media deelt zij de mooiste plaatjes van alle soorten brownies. Ze komt oorspronkelijk uit Utrecht, heeft haar opleiding Communicatie afgerond in Breda en is sinds kort aan haar master in Groningen begonnen.