Zakelijk

Brownies als relatiegeschenk


Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor uw collega’s, oud-collega’s of andere zakelijke relaties? Zoek dan niet verder! Een doosje brownies wordt altijd op prijs gesteld, als felicitatie, bedankje, om een hart onder de riem te steken, of gewoon als teken van waardering!

Geef bij ons uw bestelling door en wij regelen de rest! Wilt u de doosjes gepersonaliseerd met uw logo? Bij een bestelling van minimaal 50 stuks tegelijk, voorzien wij de verpakking van uw logo en doen wij er een leuk kaartje bij met uw persoonlijke boodschap. Aan de Brownies zelf doen wij niks, die blijven gewoon net zo lekker als u van ons gewend bent.

Verjaardagsservice


Wilt u uw werknemers, gepensioneerden of zakenrelaties eens echt verrassen op hun verjaardag? Aan de hand van een door u verstrekte kalender, zullen wij iedereen op zijn/haar verjaardag namens u heerlijk brownies sturen met een felicitatiekaart. Op de dag van verzending ontvangt u van ons een bevestiging. Zo heeft u ook een goed overzicht. Facturatie gebeurt per maand of kwartaal.

Per factuur betalen


Wij kunnen ons voorstellen dat u als bedrijf niet met Ideal wilt betalen maar door middel van een factuur. Dat kan. In plaats van bestellen in onze webshop kunt u ons een mailtje sturen met uw wensen. Vervolgens ontvangt u van ons gewoon een factuur.

Vanaf afname van 20 doosjes, kunnen wij voor u een offerte op maat maken. De mogelijkheden zijn legio. Mail naar info@thebrowniebakery.nl

Eigen verpakking


Uw logo op onze verpakking. 
Met een verpakking voorzien van uw eigen logo heeft u een heel verrassend en veelzeggend relatiegeschenk. Dat is al mogelijk vanaf 50 dozen (van hetzelfde formaat).

Eigen brownie


Zijn er specifieke ingrediënten die passen bij uw bedrijf? Wij vinden het leuk om speciaal voor u een bedrijfsbrownie te ontwikkelen. Dat is mogelijk bij afname vanaf 200 dozen.

Wat uw wensen ook zijn, we horen het graag. Mail of bel ons voor alle mogelijkheden of een offerte.